sentiment_satisfied 1.000-den tevreden klanten thumb_up_alt 100% tevredenheid euro_symbol Beste prijs gegarandeerd headset_mic Altijd hulp op maat

In 2003 begon het team achter UnitedPrinting Group met het aanbieden van standaard drukwerk via internet. Al snel waren we de grootste speler op de Belgische markt en bewezen we keer op keer dat drukwerk bestellen goedkoper, gemakkelijker en sneller kon. En dat doen we nog steeds. Drukwerk voor jou goedkoper, gemakkelijker en sneller maken, dat is onze passie. Welkom bij UnitedPrinting Group. Zonder moeite, zo geregeld.

Drukwerk bestellen makkelijker maken

Bij UnitedPrinting Group vinden we kwaliteit van ons drukwerk belangrijk, maar minstens net zo belangrijk is het makkelijk maken van drukwerk online bestellen. Want zeg nu zelf? Dat kan toch veel eenvoudiger?! Wij vinden dat je om drukwerk te bestellen geen expert hoeft te zijn. We focussen ons dus continue op gemak. Van gemakkelijk uw producten selecteren tot eenvoudig de bestanden uploaden. Zonder moeite, zo geregeld.

Bij UnitedPrinting Group geloven we dat drukwerk bestellen makkelijker kan, voor iedereen, overal. Dit doen we met passie voor ons werk en zorg voor mens en milieu. Ecologisch verantwoord drukken betekent besparen op natuurlijke bronnen en gebruik maken van milieuvriendelijke en alternatieve middelen die economisch en ecologisch duurzaam zijn en de vrijkomende CO2 drastisch verminderen! Om de resterende belasting op de natuur te compenseren gebruikt de drukkerij niet alleen groene energie, maar wordt ook nog eens geïnvesteerd in groene en ecologische projecten!

ISO 12647-2 gecertificeerd

UnitedPrinting Group is meer dan drukken alleen! Niet alleen bieden wij een "All Inn" service met doeltreffende oplossingen voor al uw commercieel- en publiciteitsdrukwerk, maar ook een compleet vernieuwde, ultramoderne en volledig geautomatiseerde omgeving van pre-press en druk tot inpak en verzending. Als onze klant kunt u zeker zijn van een hoogstaand en kwalitatief eindproduct, met perfectie als norm! Een constante kwaliteit waar wij volledig achter staan. Tevens heeft het offset machinepark het felbegeerde ISO 12647-2 Offset-drukproces certificaat! Op die manier bent u zeker van de beste kwaliteit.

474 M2 zonnepanelen

Eind 2009 kwam er een eind aan de bouw van een eigen fotovoltaïsche installatie, de gekende zonnepanelen, op het dak van de drukkerij. Het was een zeer belangrijke stap in het produceren en onderhouden van een eigen energiebron, zonder de natuur te belasten en de uitstoot van CO2 tot een minimum te herleiden. Maar daar blijft het niet bij! Om de druk op het milieu te verminderen wordt er steeds gezocht naar de beste manier om een steentje bij te dragen en de uitgestoten CO2 niet alleen te verlagen, maar meteen ook te compenseren.

Bij UnitedPrinting Group zorgen wij er altijd voor dat je 100% tevreden bent met uw bestelling. Dat garanderen wij met onze 100% Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden, dan voeren wij kosteloos uw bestelling opnieuw uit! Zonder zorgen bestellen bij UnitedPrinting Group. Dat is waar onze 1000-den klanten elke dag opnieuw voor kiezen!

  • Razendsnelle Levering Razendsnelle Levering
  • Gratis online ontwerpen Gratis online ontwerpen
  • 1000+ drukwerk producten 1000+ drukwerk producten
  • 5-sterren klantenservice 5-sterren klantenservice

Ons Team

Het team van UnitedPrinting Group bestaat uit circa 150 professionals die dag in dag uit zorgen voor perfect drukwerk. Dit team met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar heeft jarenlangs ervaring in zowel internet- als de grafische wereld en weet daarom heel goed hoe ze u ze goed mogelijk kunnen helpen. UnitedPrinting Group is onderdeel van UnitedPrinting Group, een Belgische onderneming met internationaal werkveld. UnitedPrinting Group is actief in Belgie, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland en bereid diverse nieuwe landen voor. Zo weten wij dus niet alleen onze Belgische klanten te voorzien van kwalitatief en voordelig drukwerk, maar kunnen wij ook onze tal van buitenlandse relaties goed bedienen.

Ons bedrijf komt voort uit ons DNA. Onderdeel van ons DNA zijn onze unieke kernwaarden. Je voelt en ziet deze kernwaarden in alles wat we doen! Niet alleen zijn wij de juiste leverancier voor al uw drukwerk in België, maar zijn wij ook in de mogelijkheid uw drukwerk internationaal te leveren. Zo zijn wij ook de leverancier van vele concullega's in zowel binnen- als buitenland!

Internationale Leveringen

UnitedPrinting Group levert in gans Europa en voorziet verschillende groepen en klanten van een brede waaier aan doelgericht drukwerk. Door de omvang, de automatisering en de grote massa aan drukwerk, kan een aangenaam prijskaartje verbonden worden aan een zeer snelle service met hoogstaande kwaliteit, door het gebruik van de allernieuwste en beste technieken, en uiteraard een goede dosis gezond verstand. Bij UnitedPrinting Group krijg je gegarandeerd een scherpe prijs. Omdat wij onze kosten minimaal houden, door zo veel mogelijk te automatiseren. Voorbeeld? Wij sturen een digitale factuur en de betaling is online. Zo besparen we op overbodige kosten en dat voelt u in uw portemonnee!

Word onze partner

Het UnitedPrinting Group platform is veel meer dan een verkoopkanaal. Je werkt samen met een team dat wéét hoe drukwerk verkocht moet worden in de wereld van nu. We ontwikkelen en doen alles samen met onze partners. Daarnaast biedt ons platform logistieke oplossingen, inkoopvoordelen en een groot internationaal netwerk. Ons eenvoudige onboardingsprocess zorgt ervoor dat je razendsnel kunt starten met verkopen aan miljoenen klanten van over de hele wereld. snel en zonder moeite. Stap mee in ons netwerk en verkoop vandaag al online drukwerk!

Door samen te werken met UnitedPrinting Group hebben we veel meer orders kunnen produceren. Door de automatische work flow van UnitedPrinting Group hebben we onze efficiency verhoogd en de continuiteit van ons bedrijf kunnen waarborgen!